ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Θεμέλιος λίθος του Σωματείου είναι οι εθελοντές, που με τη δική τους πολύτιμη προσφορά συμβάλλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση του έργου μας. Οι εθελοντές μας απασχολούνται σε όλες μας τις δράσεις και καλύπτουν βασικές ανάγκες, τόσο με την ειδικότητά τους όσο και με την εκπαίδευσή τους στις προκαθορισμένες δράσεις του φορέα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Το Σωματείο Μονορόδι στηρίζει πολλές από τις δράσεις του στις προσφορές των δωρητών, των φίλων και των υποστηρικτών του για να συνεχίσει και να αναπτύξει το πρωτοποριακό του έργο, που απευθύνεται σε παιδιά, νέους και εφήβους με Νευροαναπτυξιακές Διαταραχές. Το σωματείο έχει ανάγκη τώρα, περισσότερο από ποτέ, τις ευγενικές χορηγίες και πολύτιμες δωρεές εταιρειών και ιδιωτών με μεγάλη κοινωνική ευαισθησία.

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ιδρύματα και Επιχειρήσεις που με χορηγίες σε είδος ή οικονομικές, με γνώμονα την υπευθυνότητα και τη διάθεση προσφοράς στην Κοινωνία εμπιστεύονται «Το Μονορόδι» και συμμετέχουν ενεργά στο πολύπλευρο έργο του καλύπτοντας άμεσα τις ανάγκες των παιδιών.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ-ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

Μη μένεις αδρανής! Γίνε συνδρομητής της προσπάθειας μας, με πολλούς τρόπους!

Συμπλήρωση Φόρμας

Κατεβάστε και Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία και στη συνέχεια αποστείλετέ την μας στο grammateia@monorodi.org.
παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία:
παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία:
παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία:

Χορηγοί

Image
Image
Image
Image